matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
kamil:
mam takie zadanko 3
√
3
−{1/3}
+
√
3
2
29 sty 21:11
łoki:
wie ktoś ....
29 sty 21:21
kamil:
a o to pytam
29 sty 21:22
łoki:
ja nie
29 sty 21:22
Kejt:
z tego co napisałeś wynika:
1
1
6
√
3
5
3*
+3=3(
+1)=3(
+1)=
6
√
3
5
+3
6
√
3
6
√
3
3
29 sty 21:29