matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
kaczka:
ile to jest {6/5)
5
*(6/3)
5
?
29 sty 19:48
M:
14 lut 12:56
Jolanta:
a
n
*b
n
=(a*b)
n
=(
6
5
*
6
3
)
5
=(
12/
5
)
5
14 lut 15:40
Bo_ra:
6
6
36
12
248832
=(
*
)
5
=(
)
5
=(
)
5
=
5
3
15
5
3125
14 lut 15:43