matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pochodna y=arctg p{2x-1}
lesniok:
y=arctg
√
2x−1
28 sty 22:36
konrad:
1
1
*
* 2=
1+2x−1
2
√
2x−1
1
1
*
=
2x
√
2x−1
1
2x
√
2x−1
28 sty 22:57
lesniok:
dzięki stary.
28 sty 23:13