matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsce zerowe
Kasandra:
znajdz miejsce zerowe funkcji ; f(x) = {2x−3 dla x≤0 { x−1 dla x>0 wyszlo 2x=3 /;2 x=1,5 x=1 czyli tylko 1 jest miejscem zerowym ?
28 sty 20:51
Rivek:
tak
28 sty 20:56