matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna funkcji
kubaa:
witam, wole się upewnic u profesjonalistów: pochodna z np 8x=7x
0
=7 ?
28 sty 20:18
kubaa:
pochodna 8x=8x
0
=8 (poprawka)
28 sty 20:19
gwiazda:
8x=8*1=8
28 sty 20:19
kubaa:
dzieki
28 sty 21:14