matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Zdesperowna:(:
2
5−1/3log
2
27
28 sty 20:17
wolf:
1
1
−
log
2
27= log
2
27
−1/3
=
3
3
1
=2
5
*2
log
2
= ...........
3
28 sty 20:22
Kejt:
2
5−log
2
27
1/3
=2
log
2
32 − log
2
27
1/3
=
32
2
2
log
2
32 − log
2
3
= 2
log
2
32/3
=
= 10
3
3
28 sty 20:23
wolf:
1
1
poprawka chochlika −
log
2
27 = log
2
3
3
28 sty 20:25