matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kwadrat
Kasandra:
pole kwadratu wpisanego w okrag wynosi 16 j
2
.oblicz promien okregu moim zdaniem bedzie ; a
2
=16 a=4 r=2
√
2
czy 2
28 sty 19:53
Kejt:
2
√
2
28 sty 19:54
Aga1:
2R=4
√
2
R=2
√
2
28 sty 19:54
Kasandra:
ok dzieki
28 sty 19:55