Naszkicuj wykres funkcji
panterka: Naszkicuj wykres funkcji
f(x) ={1}{3}{x+1} − 2
Podaj dziedzinę, zbiór wartości oraz określ monotoniczność tej funkcji.
28 sty 19:38
panterka: coś nie che sie zamienić to na graficzną postać..
to ma być 1/3 do potęgi (x+1) i minus 2 na końcu
28 sty 19:41
panterka: ludzie pomożecie to zrobić

− Proszę
28 sty 21:39
krystek: Zapisz poprawnie tą funkcję
28 sty 21:40
panterka: f(x) = 13x+1 −2
28 sty 21:51
krystek: | | 1 | |
y=( |
| )x przesuwasz o 1 w lewo i 2 jedn na dół! |
| | 3 | |
28 sty 22:02