prezentacja
anonimek: witam,
mam do was takie prywatne pytanie. Czy sami piszecie prezentację maturalną z polskiego, czy
raczej kupujecie? Wiadomo, ścisłowcom może być ciężko.
28 sty 15:45
Kot admin. Co ja pacze? : Nawet mi nie przypominaj...
28 sty 15:47
anonimek: mam od dzisiaj ferie, zastanawiam się na co poświęcić ten czas: na polski czy na matmę?
28 sty 15:56
Basiek: Odpocznij sobie? Weekend jest. I do tego "feryjny".
28 sty 15:57
elpe: Ja raczej sam

ale u mnie w klasie ok 60% osób już kupiło prace...
28 sty 15:59
anonimek: uczęszczam do liceum na wysokim poziomie, przez co strasznie nas tępią ze WSZYSTKICH
przedmiotów, co za tym idzie nie miałem wystarczająco dużo czasu by pouczyć się do matury roz
z matmy. Dlatego muszę kuć w ferie...
28 sty 16:01
Basiek: Jeśli to LO na wysokim poziomie, to powinno znaczyć, że już jesteś do tej matury przygotowany

.
Co do prezentacji− ja NAPISZĘ sama (jak już mi się zechce)

Myślę, że kupowanie pracy
maturalnej trochę mija się z celem.
28 sty 16:03
anonimek: Basiek, liceum na wysokim poziomie, najlepsze w regionie, ale taka nam trafiła się nauczycielka
z matmy, że porażka... Cały czas myli polecenia na sprawdzianach, a na kółku z rozszerzenia
zrobiła 1 na 3 zadania... nie wiem jak dostała tam pracę.
28 sty 16:05
elpe: ciesz sie ze masz kołka

u mnie kolka to straszna tragedia

a prywatnie to troche kosztuje
ale cóz zdac trzeba...
28 sty 16:09
anonimek: na kółka z matmy już nikt nie chodzi. Korki wiadomo są drogie.
28 sty 16:11
elpe: ale macie juz caly materiał zrobiony? i teraz tylko powtórka? Czy wam jeszcze coś zostało?
28 sty 16:12
Basiek: Po znajomości.

Ale wiesz, moja klasa (też rozszerzenie) ma problem ze zrobieniem matury
podstawowej, nie wspominając o rozszerzeniu. Dobrych matematyków jest teraz jak na lekarstwo.
Niestety, Wychodzę jednak z założenia, ze 3 miesiące to dużo czasu i zdążymy się jeszcze
wszystkiego nauczyć

.
Co do LO... wiesz, moje nie jest na wysokim poziomie, ale przedmiotów mam masę, sprawdzianów
więcej niż w poprzednich klasach... A w niektórych szkołach są fakultety i uczą się tego, co
faktycznie im jest potrzebne.
(dalej przeżywam 2 wos−y!)
28 sty 16:12
anonimek: elpe, nikt nie chodzi na kółka, ponieważ nauczyciel nie potrafi nic nam pomóc, jak pisałem, nie
potrafi rozwiązywać zadań.
Basiek, wos mam 1, ale do tego 1 historia, 5 polskich, 2 niemieckie, 2 religie, 3 wf−y − to
wszystko nie jest mi potrzebne w szkole.
28 sty 16:16
anonimek: u mnie każdy (oprócz mnie) chodzi na korki z matmy
28 sty 16:17