matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Zdesperowna:(:
Oblicz: a)3
1/2log
3
16
b)3
2+log
3
4
28 sty 15:36
krystek:
3
log
3
4
=4
28 sty 15:38
krystek:
3
2
*3
log
3
4
=..
28 sty 15:38
Mila:
a) 3
log
3
√
16
=4 b) napisz sama ,bo to Ci już wyjaśniałam. (podobny przykład)
28 sty 15:39