matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Zdesperowna:(:
Mila, inaczej nie umiem: 10
2
+
log3 (log3 jest w nawiasie)
28 sty 15:16
Mila:
Czy to ma być tak? 10
2+log3
=
28 sty 15:21
Mila:
10
2
* 10
log3
=100 *3 =300 ten drugi przykład zapisz jakoś lepiej.
28 sty 15:25