matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
maj12:
oblivccz
1
log
1
6 X=−
4
1
log
x
8=
2
27 sty 14:04
Kot admin. Co ja pacze? :
z delinicji : log
a
b = c ⇔ a
c
= b
27 sty 14:06
maj12:
a)=05 b)64
?
27 sty 14:11
Kot admin. Co ja pacze? :
a) 05 nie 0,5 tak b)
27 sty 14:12