matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f(x)=3x^2-1
mikołaj:
f(x)=3x
2
−1 narysuj wykres tej funkcji i oblicz Help
26 sty 22:53
Basiek:
Nie wiem dlaczego, ale codziennie pojawia się to zadanie.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=f%28x%29%3D3x%5E2-1+
26 sty 22:58