matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
anon:
Ponawiam. rozwiąż równanie: a)2cos
2
x=cosx+1 b)2sin
2
x−
√
3
sinx−3=0
1
c)
+cosx=cos
2
x+1
cosx
26 sty 20:49
al:
a)b)t=cosx c)tak samo tylko założenia, cosx≠0
26 sty 20:52