krystek: Będzie to ze szkoda dla korzystających i uczących się dzięki tej stronie. .Ot życie. Pozdrawiam
26 sty 20:07
pigor: to są właśnie maczo i nic dla nich nie jest "święte" , dlatego jestem za
26 sty 20:09
Patryk: to żart ?
26 sty 20:11
DZIADZIA: Stary co Ty gadasz już nie będę mógł korzystać z tej stronki?
26 sty 20:12
DZIADZIA: co jest tego powodem MASAKRA jakaś

!
26 sty 20:12
CEZARO: oj nie pierdol
26 sty 20:13
krystek: I ten wulgaryzm CEZARO jest nie na miejscu! TO MA BYĆ INTELEKTUALNA ELITA!
26 sty 20:15
kylo1303: Nie widze troche zwiazku... co z tego ze sie podszywaja? I co da zdjecie strony? Straca ci
ktorze potrzebuja pomocy w zadaniach, no ale to juz twoja decyzja.
26 sty 20:16
beti: to dlatego , że jest teraz tyle prostestów przeciw ACTA,
ja popieram ACTA !
26 sty 20:16
DZIADZIA: OJ SZKODA SŁOW CEZARO KYLO1303 SZKODA MI WAS

1
26 sty 20:17
Jan Pawello 2nd: Hej chłopaki, już się nie będę podszywać.
26 sty 20:19
DZIADZIA: kurcze Panie Jakubie tyle mi dała ta stronka nie wiem jak sobie teraz bede radził
JAK ODNAJDE BASIEK

?JUTRO MIAŁEM Z NIĄ POĆWICZYĆ:(
26 sty 20:19
kylo1303: Bywa, mnie ciebie tez. Zachowujesz sie jak ostatni desperat... 95% mojej aktywnosci na tym
forum to pomaganie, a tylko sporadycznie zadaje pytania, tak wiec ja nic nie tracę.
26 sty 20:20
krystek: może zdążysz DZIADZIA napisz zad
26 sty 20:21
DZIADZIA: OK masz racje nie będę wdawał się z Tobą w dyskusje!
26 sty 20:21
darek: kurde bele, a jutro majza na drugiej lekcji. chcialem rzebyscie mi pomogli w zadaniu z
procentuw
26 sty 20:22
kylo1303: No coz, istenieje duza mozliwosc ze autor tematu tez sie podszywa powodujac tym bezsensowne
zamieszenie. Czas pokaze.
26 sty 20:25
26 sty 20:26
darek: te admin, przełuż zamknięcie na 21 przynajmniej bo sam nie zrobie tego zadania.
cena loduwki zostala obnizona o 7% loduwka kosztuje obecnie 930zl ile kosztowala przed
obnizkom. pomozcie
26 sty 20:28
Basiek: lod
ówka, błagam. Ó.
Z tego, co widzę, to coś jest mocno nie tak, jeśli przesunięto zamknięcie już o 15 min

Możecie nie panikować?
26 sty 20:30
Krzysiek: darek, jak dla mnie bardziej potrzebujesz słownika zamiast rozwiązania tego zadania...
26 sty 20:30
Basiek: Nie lubię, jak się ktoś pode mnie podszywa. Tym bardziej, że pisze podobnie do mnie. Ale każdy
tu wie, że prawdziwa mistrzyni niezamierzonego spamu jest tylko jedna.

Co do piwa, to wiesz, nie mam nic pod ręką

Wyślij pocztą.
26 sty 22:18
ZKS:
Szkoda że prawdziwy admin nie podpisał by się jako
ADMIN tylko raczej z imienia.
26 sty 22:28
ZKS:
Dzieciaczki idźcie się lepiej pouczyć bo koniec semestru a nie bawicie się w jakieś głupoty.
26 sty 23:10
Basiek: Prawda? Komuś się musi strasznie nudzić. Szkoda w zasadzie, że zamiast jakoś mądrze spożytkować
czas, tak go marnuje. A ten "dzieciak" (stawiam na to, że całkiem spory) głupi nie jest. Cóż,
tak oto marnuje się potencjał ludzki na takich idiotyzmach
26 sty 23:12
Basiek: Administrator tej strony nie podpisuje się jako "Admin" , gdyby był pod ręką, zablokowałby...
tę "błyskotliwą" osóbkę, a skoro dalej się tu pałęta, znaczy, że Administratora chwilowo nie
ma

Tego całego wątku nie należy brać na poważnie
26 sty 23:16
Basiek: Niektórzy się przejęli, jedni chcieli zaprotestować, drudzy poprzeć... ot, życie

Stąd się
zrobił ruch i zamieszanie.

Admin mógł po napisaniu, że za 15 min. zdejmie stronę,
zwyczajnie ją zdjąć.
26 sty 23:23
Basiek: To nie jest najlepszy czas, większość pisze jakieś kolokwia itd.
Zresztą, jesteśmy tu wszyscy dorośli, jeśli ktoś nie wytrzymuje tego "bałaganu" psychicznie, to
jutro już wszystko będzie w porządku,a kto wytrzymuje... cóż, nie widzę problemu
26 sty 23:32