| 3x2+2 | |
| 2x+6 |
| x3+2 | |
| x2−4x |
| −5−1 | ||
x= | =−1 | |
| 6 |
| −5+1 | 2 | |||
x= | =− | |||
| 6 | 3 |
| 2 | ||
D: R\{−1, − | ||
| 3 |
| 4x−3 | |
=0 | |
| 7+2x |
| 7 | ||
x≠− | ||
| 2 |
| 3 | ||
x= | ||
| 4 |
| 5 | ||
x≠− | ||
| 2 |
| 5 | ||
D= R\{− | } | |
| 2 |
| 9+x−6(2x+5) | |
=0 | |
| 2x+5 |
| 1 | ||
x≠− | ||
| 3 |
| 1 | ||
D=R\− | ||
| 3 |
| 4(4x−11)−3(6x+2) | |
| 4(6x+2) |
| (3x−4)(4x−1)−(2x+7)(6x+1) | |
=0 | |
| (6x+1)(4x−1) |
| 1 | ||
x=− | ||
| 21 |
| 1 | ||
x≠− | ||
| 6 |
| 1 | ||
x≠ | ||
| 4 |
| −1 | 1 | |||
D= R\{ | , | } | ||
| 6 | 4 |