matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
Kasia:
2π
2π
ile wynosi cos
+ sin
?
3
3
25 sty 20:36
sklozik:
−1+
√
3
2
25 sty 20:42
beti:
2π
π
π
1
cos
= cos(π−
) = −cos
= −
3
3
3
2
2π
π
√
3
sin
= j/w = sin
=
3
3
2
25 sty 20:44