matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna z
Sonia22:
Pochodna z 6x
4
+24 =24x
3
?
25 sty 18:36
Krzysiek:
tak
25 sty 18:36
Domi:
(−1)' = ?
27 gru 16:26
Patronus:
(−1)' = 0
27 gru 16:27
Domi:
lim {h}/h = lim 1/{h} h→0 h→0 Na jakiej zasadzie to jest tak przekształcone?
27 gru 16:50