| sin 405*ctg150 | |
| cos180* tg210 |
| 11 | 3 | pi | 7 | |||||
sin | pi*cos | pi−cos(− | )*sin(− | pi) | ||||
| 5 | 10 | 5 | 10 |
| sin(360+45) * ctg (180−30) | sin45 * (−ctg30) | |||
1) ... = | = | = | ||
| (−1) * tg(180+30) | −tg30 |
| √2 * √3 | √2 | |||
= − | = − | , | ||
| 2 *3 * (−√33) | 2 |
| 11 | π | π | ||||
sin( | π) = sin(2π + | ) = sin | ||||
| 5 | 5 | 5 |
| π | π | |||
cos(− | ) = cos | |||
| 5 | 5 |
| 7 | 7 | 3 | ||||
sin(− | π) = −sin(π − | π) = −sin | π | |||
| 10 | 10 | 10 |
| π | 3 | 3 | π | π | 3 | π | ||||||||
sin | cos | π + sin | πcos | = sin( | + | π) = sin | = 1 | |||||||
| 5 | 10 | 10 | 5 | 5 | 10 | 2 |