matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
zaq:
Oblicz miarę kąta ostrego alfa, gdy: a)sinα= cos37
o
b)cosα= sin65
o
1
c)tgα=
tg40
o
wyszły mi takie wyniki: a) 53
o
b)25
o
c)50
o
dobrze?
25 sty 16:23
Tragos:
tak, dobrze
25 sty 16:28
zaq:
dzięki
25 sty 16:28