zbiory
Artur: miał ktoś z was do czynienia z tymi zbiorami?
http://www.aksjomat.torun.pl/index.php?products=product&prod_id=77
http://www.aksjomat.torun.pl/index.php?products=product&prod_id=78
Mógłby mi ktoś powiedzieć na jakim poziomie są? Ewentualnie sami coś polecić możecie co byłoby
jeszcze dostępne w księgarniach?
Chciałem kupić jakieś zbiory które zawierają trudniejsze zadania na logikę, ale nie
olimpijskie, zakres działów taki jak na forum + wiadomości znacznie wykraczające, nie mam na
myśli raczej nic do matury tylko coś co nauczy mnie porządnie matematyki z dużą ilością
ciekawych niestandardowych zadań + podręcznik z teorią który by do tego pasował.