matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownania
ktosik:
rozwiaz rownania: A. x
3
−8x
2
+x=4 B. 2x
3
−8x
2
=3x C. x
4
−8x
3
+x
2
=0
24 sty 22:35
wolf:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x%5E3-8x%5E2%2Bx-4
24 sty 22:43
wolf:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=2x%5E3-8x%5E2-3x
24 sty 22:45
wolf:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x%5E4-8x%5E3%2Bx%5E2
24 sty 22:47
ktosik:
wielkie dzieki
24 sty 23:00