No.... ten ...
Mama : Dwaj pracownicy wykonali pewną pracę w ciągu 8 dni. Jeśli pracowałby tylko jeden z nich, to
wykonanie tej samej pracy zajęłoby mu 12 dni mniej niż drugiemu pracownikowi. Oblicz, ile
czasu potrzebuje każdy pracownik na wykonanie tej pracy. Takie cuś do rozgryzienia, nie
umiem kurde tych zadań z treścią
24 sty 19:53
Mama: dobra juz nie ważne
24 sty 19:59
Mama : eeeeeeee ważne

ktoś się podszył pode mnie.
24 sty 20:00
Mama : Dziękówa za pomoc nie ma co
24 sty 20:11
Mama: Idiots everywhere
9 gru 21:20
Hajtowy:
x > 12
Rozwiązuj.
9 gru 21:21
Hajtowy:
x1=4 [odrzucamy]
x2=24
24−12=12
Pierwszy wykonałby całą pracę w ciągu 12 dni, a drugi w ciągu 24 dni
9 gru 21:25
pigor: ..., wystarczy rozwiązać układ równań :
1x+
1y=
18 i
y=x−12 , gdzie
x >12 ⇒
⇒
1x+
1x−12=
18 ⇒ ... x=24 i y= 24−12= 12 .
9 gru 21:35
daras: hej stachanowcy

to post sprzed roku
9 gru 21:51
Eta:
Nic nie szkodzi

...... był bez rozwiązania
9 gru 21:53