prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu równania
madziulenka:
24 sty 16:26
madziulenka: pomoże ktoś
24 sty 17:02
24 sty 17:03
24 sty 17:12
madziulenka: prosze o pomoc
24 sty 17:22
ICSP: weź tablice do ręki.
24 sty 18:53
madziulenka: prosze pomóżce
24 sty 18:53
24 sty 18:54
ICSP: tak poza tym to ładnie wyczułem moment xD
24 sty 18:54
madziulenka: prosze pomóżce
24 sty 18:55
baklazan: ctg60=√33
60=π3
24 sty 19:01
madziulenka: prosiłabym o rozpisanie tego krok po kroku bo ja ejstem ciemna na Amen
24 sty 19:04
ICSP: ale w tym problem ze to już jest rozpisane najbardziej jak się da.
24 sty 19:12
madziulenka: no okej dizkei
24 sty 19:22
baklazan: nie wiem czy wiesz ale π=180
24 sty 19:25
baklazan: ∭=360
24 sty 19:44
baklazan: ktos ma dobra poczucie humoru

zeby robic sobie jaja na forum matematycznym
24 sty 19:48