matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
doner:
czy mógł by ktoś sprawdzic
f(x)=1/2(sinx−π/3) y=sinx rysuje to sinusojdę y=sinx−π/3 w prawo o π/3 y=1/2(sinx−π/3) a tego nie wiem
f(x)=tg2x y=tgx y=tg2x czyli do wartości 1 razy 2
29 mar 13:06