matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DZIEDZINA
Kowala:
dziedzina funkcji ; f(x)=
x
2
−16
x
2
−5x
jest zbior
MOZE KTOS MI POMOC WYLICZYC ? CZY DOL LICZY SIE Δ? JESLI TAK TO X1=0 X2=5
23 sty 18:50
Kowala:
NA DOLE JEST X
2
−5x BO NIE WIDAC TEGO
23 sty 18:51