wykres funkcji
goscinnie: jak naszkicowac wykres takiej funkcji : f(x)=−3 x+1−1 i podac dziedzine, zbior wartosci,
miejsca zerowe, prezdzialy monotonicznosci oraz wartosc dla argumentu x=0
23 sty 17:23
kuba: moze poprosisz o pomoc Basiek, ktora ma duzo cierpliwosci...
23 sty 17:55
23 sty 17:59
goscinnie: dziedzina : D∊R
Zw:(−∞, 0)
brak miejs zerowych
funkcja malejaca
x=0 dla f(0)=−4
23 sty 18:01
goscinnie: poprawne jest to rozwiazanie?
23 sty 18:21
Basiek: Tak
23 sty 18:33
goscinnie: dziekuje za pomoc
23 sty 18:35
Basiek: Nie ma za co.
23 sty 18:35
goscinnie: jest jest
23 sty 18:38