matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
f(x)=x
2
+2x+1 f(x)'=2x+2 ?
23 sty 08:12
tomek215:
Chodzi Ci o pochodna tego? bo wtedy jest dobrze f'(x) = 2x+ 2
23 sty 08:30
Patryk:
tak pochodna tej funkcji, poprawnie
23 sty 11:29