matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole powierzchni
Patryk:
dany jest rownoleglobok abcd który ma wierzchołki w pkt : A=(0,−1,3) B=(2,4,−1) C=(−3,5,1) obliczyć trzeba pole oraz współrzędne.
22 sty 22:47
Patryk:
to są zepolone jakby ktoś pytal tzn na kolokwium z algebry
22 sty 22:48