matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczenie h
goscinnie:
jak wyznaczyc h z takiego wzoru : 3ah=2* {
a
2
√
3
4
22 sty 21:56
Eta:
zapisz to ładniej
22 sty 22:00
al:
podziel przez 3a
22 sty 22:01
Eta:
a
2
√
3
3ah=2*
tak?
4
22 sty 22:02
Eta:
a
√
3
h=
6
22 sty 22:02