matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lagarytmy
patrycja:
1
36
log
6
5−
4
22 sty 20:09
Jolanta:
1
1
1
1
6
2
)
log
6
5
−
=6
2log
6
5
−
=6
log
6
25
−
=25−
=
4
4
4
4
22 sty 21:32
Jack:
36
log
6
5 −1/4
=6
2(log
6
5 −1/4)
=6
log
6
25 − 1/2
=25
√
1/6
22 sty 23:24