matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
kama:
Jeżlei log
3
6=a to log
3
18 jest równy? odp to 1+a , ale nie mam pojęcia jak to zrobić
22 sty 17:12
Kejt:
log
3
18=log
3
6 + log
3
3 = a+1
22 sty 17:13
kama:
no tak
dzięki
22 sty 17:16