matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
patrycja.k3105@gmail.com:
ile wynosi
6
√
64*10
3
?
22 sty 15:32
Eta:
2
√
10
22 sty 15:33
Kejt:
6
√
64
*
6
√
10
3
=2*10
3
6
=2
√
10
22 sty 15:35
Eta:
64=4
3
6
√
4
3
*10
3
=
√
4*10
= 2
√
10
22 sty 15:35