matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
patrycja.k3105@gmail.com:
3
3
( 1
)
2
− ( 1
)
2
*x = ( 4
3
: 5
3
)
1
*x
5
5
22 sty 13:32
Eta:
4
64
4
3
:5
3
= (
)
3
=
5
125
4
8
8
8
64
(
)
3
*x+(
)
2
*x= (
)
2
(
)
2
=
5
5
5
5
125
64
64
64
x(
+
)=
125
25
25
x=.............. dokończ
22 sty 13:54