matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż rownianie.
patrycja.k3105@gmail.com:
1
1
1
(8
)
3
: (8
)
2
* x = ( 1
)
2
6
6
6
22 sty 12:45
Kejt:
49
(
)
3
6
7
x=(
)
2
49
(
)
2
6
6
49
49
x=
6
36
49
6
x=
*
36
49
1
x=
6
22 sty 12:49