matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
matt:
czy moze ktos mi to wyjasnic? jak to sie robi?
ctg α
cos α +cos α * ctg
2
α =
sin α
21 sty 17:47
Eta:
cos
2
α
sin
2
α+cos
2
α
1
L= cosα(1+
)= cosα(
)= cosα*
=
sin
2
α
sin
2
α
sinα*sinα
cosα
1
ctgα
=
*
=
sinα
sinα
sinα
21 sty 18:08