matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
0.(36) to to samo co U{36]{100}
21 sty 14:16
Patryk:
36
100
21 sty 14:16
Kejt:
nie..
36
=0,36
100
0,(36)=0,3636363636363636...
21 sty 14:17
Patryk:
dzięki
21 sty 14:19
bart:
36
0,(36)=
99
21 sty 14:21