Wyznacz wspolrzedne środka odcinka AB
Pomozcie: Wyznacz współrzedne srodka odcinka AB jesli: a) A(0,4)B(−2,0)
20 sty 20:04
20 sty 20:32
Pomóżcie: Proszę o pomoc.
21 sty 10:43
Mika: Xs= 0−2: 2 = −1
Ys= 4+0:2= 2
S= (−1,2)
11 sty 10:42
Mateusz:
Masz wyjasnioną teorie widac skąd sie to nawet wzieło masz wzor i dalej nie umiesz do niego
podstawic danych
11 sty 10:48
Janek191:
Mika : 4 + 0 : 2 = 4 + 0 = 4
Potrzebne są nawiasy !
11 sty 12:10
mlody: 32+−34:2=
12 gru 09:58
mlody: ktoś pomoze na biegu potrzebne
12 gru 10:03