funkcje
zadanie: sin
2x−cos
2y= jak to rozwiazac
20 sty 17:12
ICSP: a co chcesz z tym zrobić?
20 sty 17:23
ania:
20 sty 20:41
ania:
20 sty 20:42
Eta:
y−sn2x−cos2x= −(cos2x−sin2x) ⇒y= −cos2x
20 sty 20:56
zadanie: przedstawic w postaci iloczynu
21 sty 12:11
zadanie: czyli jak
21 sty 15:49
ICSP: sin2x − cos2x = (sinx−cosx)(sinx + cosx)
21 sty 15:58
zadanie: ale tam jest cos
2y
21 sty 16:27
ICSP: no to zamień x przy cos na y
21 sty 16:28
zadanie: czyli

moglbys mi to zapisac a ja juz sobie oblicze
21 sty 17:16
ICSP: (sinx−cosy)(sinx+cosy)
21 sty 17:33
zadanie: a moge cosy zamienic na sin(π/2−y) i wtedy napisac (sinx−sin(π/2−y))(sinx+sin(π/2−y))
22 sty 17:54
ICSP: jak ci się bardzo nudzi. Tylko sensu nie widzę.
22 sty 17:56
przemik13: mozesz to tylko rozpisac tak jak ci rozpisała Eta
22 sty 18:36