| 1 | ||
= | *(6x4−2x3+4x−1)' | |
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 1 | ||
= | *(6x4)'−(2x3)'+(4x)'−(1)' | |
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 1 | ||
= | *6(x4)'−2(x3)'4(x)'−0 | |
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 1 | ||
= | *6*4x3−2*3x2−4*1 | |
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 1 | ||
= | *24x3−6x2−4 | |
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 24x3−6x2−4 | ||
= | ||
| (6x4−2x3+4x−1)ln8 |
| 1 | ||
= | *(6x4−2x3+4x−1)+log8*[(6x4)'−(2x3)'+(4x)'−(1)'] | |
| 8ln10 |
| 6x4−2x3+4x−1 | ||
= | +log8*[6(x4)'−2(x3)'4(x)'−0] | |
| 8ln10 |
| 6x4−2x3+4x−1 | ||
= | +log8*(6*4x3−2*3x2−4*1) | |
| 8ln10 |
| 6x4−2x3+4x−1 | ||
= | +log8*(24x3−6x2−4) | |
| 8ln10 |