logarytm
zosiaa20: jak obliczyć na kalkulatorze logarytm?
20 sty 12:57
Margaletka: zalezy jaki masz kalkulator
20 sty 12:58
zosiaa20: chodzi mi w telefonie...a to od czegos zalezy jaki kalkulator?
20 sty 12:59
Margaletka: no sa rozne kalkulatory, jeśli masz symbol logarytmu musisz zmienic na logarytm o podstawie 10
20 sty 13:03
zosiaa20: to jeśli mam taki logarytm : log2 16= to jak mam go zapisac w kalkulatorze?
20 sty 13:08
20 sty 15:55
Aga: log216=4, bo 24=16
20 sty 15:56
Artur z miasta Neptun: takiego logarytmu komórka nie policzy ... na szczęście
20 sty 15:58