matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
123456:
CZESC WSZYSTKIM PROSZE O ROZWIĄZANIE DZIĘKI wyznacz wartości funkcji trygonometrycznej większego kąta ostrego w trojkacie prostokątnym o przyprostokątnych długości 7 oraz 24
20 sty 12:38
Aga:
c
2
=a
2
+b
2
b
sinα=
c
a
cosα=
c
itd
20 sty 16:06