(23:5)2 + (68:5)−4=
| 1 | 1 | |||
=529:25+ | : | |||
| 21381376 | 625 |
| 625 | ||
=21,16+ | ||
| 21381376 |
| 232 | 68−4 | ||
+ | |||
| 52 | 5−4 |
| 529 | 1 | 1 | ||||
= | −{ | }{ | ||||
| 25 | 625 | 21381376 |
| 529 | 1 | 1 | ||||
= | + | : | ||||
| 25 | 21381376 | 625 |
| 529 | 1 | 625 | ||||
= | + | * | ||||
| 25 | 21381376 | 1 |
| 529 | 625 | |||
= | + | |||
| 25 | 21381376 |
| 529 | 625 | |||
= | + | |||
| 25 | 21381376 |
| 529*21381376 | 625*25 | |||
= | + | |||
| 25*21381376 | 21381376*25 |
| 11310747904 | 15625 | |||
= | + | |||
| 534534400 | 534534400 |
| 11310763529 | ||
= | ||
| 534534400 |
| 85541129 | ||
=21 | ||
| 534534400 |