matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamiana jednostek, pilne, pilne :)) dzięki
grops:
zamiana jednostek, pilne, pilne
dzięki kg/m3 na g/cm3 dzięki za pomoc chcę miec pewność czy dobrze sama rozpisałam
19 sty 23:37
ona:
1kg/m3 = ? g/cm3 1 x 1000g/10000cm3= 0,1g/cm3
20 sty 10:57
ejendi:
m
3
=100
3
cm=1000000
20 sty 19:53