Jak napisac pierwiastek 4 stopnia z 81 na wolframalpha.com??
stud: Jak napisac pierwiastek 4 stopnia z 81 na wolframalpha.com

Za odp. z gory dziekuje
19 sty 14:25
Krzysiek: możesz dać do potęgi 1/4
19 sty 14:30
AS: Sqrt [Sqrt [81]]
19 sty 17:43
qq: √(Dd I)2+(De I)2/3
28 lut 15:47
rupert: fourth root 81
28 lut 16:48
zzz: 3√8
27 maj 18:37
DoDo: napisz po prostu 3
27 maj 20:56
Amsterdam: [81]
[1/4]
√x = 2
1x
zamieniasz pierwiastek na potęgę
19 sie 22:58
Amsterdam: źle
√81 = 8114
√x = x12
4√x = x14
19 sie 23:01
AS: a1/n np. 81/3
Power [a,n] np. Power [223,1/5]
20 sie 09:40
mlody 97: Power[223,2]
15 gru 23:06
test: πππππππππ
11 sty 17:56
test1: ≈←←≤ΩΔπγπΔ≥∊⊂∫
11 sty 17:56