matematykaszkolna.pl
skromne pytanie. Shore: Witam. Mam pytanie,nie jest to związane z żadnym zadaniem z matematyki. Chciałbym usłyszec od Was pare wskazówek w dalszym postępowaniu emotka Mianowicie za rok będe zdawał mature z matematyki ,niestety obowiązkowo chociaż są też i plus. NIe jestem najlepszym uczniem,nie mam również żadnej osoby,która by mnie "poduczyła",czy też wyjaśniła wątpliowści z matematyki.Jestem wiec zdany sam na siebie . Planuje powtarzac materiał z liceum w wakacje.Napewno bedę korzystał z tej stronki,ale to chyba jest za mało.By sie przydał również jakis zbiór zadań...ale jaki? Czy nie za późno/czy tez za wczesnie zaczynam powtórkę?Jak Wy się przygotowywaliście? Za wszystkie rady dziękuje.
28 mar 14:08
tim: Ja się nie wypowiadam, do matury jeszcze 5 lat
28 mar 14:09
Shore: haha,mnie już powoli "panika" ogarnia,ale to chyba dobrze,bo zalezy mi zdac,wiec jest jakas motywacjaemotka
28 mar 14:11
Mickej: hmm ja całe technikum chodziłem na wagary a teraz pisze maturę rozszerzoną zacząłem sie uczyć niecałe 5 miesięcy temu i właśnie dzięki temu że siedzę na tym forum tak dużo sie nauczyłememotka a co do zbiorów to taką podstawą maturzysty jest Zbiór zadań maturalnych Kiełbasa są 2 części jak przerobisz to mature zdajesz z palcem w nosieemotka i polecam jeszcze książki CKA Centrum Kształcenia Akademickiego 1001 zadań np bardzo fajnie się z nich uczy
28 mar 14:17
Eta: Mickej! witam! Ty i wagary? ( nie do wiary
28 mar 14:21
Shore: Dzięki Mickej,będzie trzeba sie zaopatrzyc emotka
28 mar 14:27
Mickej: musiałem sie wyszalećemotka
28 mar 14:30
Eta: ..... no to poszalałeś teraz do pracy!( 2 m−ce zostały
28 mar 14:33
Mickej: hmm musze tylko planimetrie sobie dobrze przerobić bo tylko z tego działu zadanie może mnie zabićemotka
28 mar 14:36