matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Zdesperowna:(:
Krystek, nie wiem jak Ci dziekowac. dalbys rade jeszcze zrobic log 0,0016 5 log 2 8 pierwiastek 2 czfry przy log sa male
18 sty 20:38
krystek:
log
2
{8
√
2
)=x 2
x
=8
√
2
2
x
=2
3
*2
1/2
2
x
=2
7/2
7
x=
2
18 sty 20:41