matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Aleksandra:
wykres funkcji kwadratowej y=−x
2
+1 ma dwa punkty wspólne z prostą o równaniu? a. x=−1 b.x=1 c.y=−1 d.y=1 Proszę o rozwiązanie
18 sty 19:35
Krzysiek:
tak trudno narysować wykres funkcji y=−x
2
+1 ?
18 sty 19:36