matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdź rozwiązanie tego przykładu
kamaaaa:
√
(x+4)
2
=3
18 sty 18:00
Artur z miasta Neptuna:
|x+4| = 3 .....
18 sty 18:01
Jarkowski:
|x+4|=3 czyli x+4=3 v x+4=−3
18 sty 18:01
coped-zadania:
√(x+4)2=3 x+4=3 x+1=0 x = −1
18 sty 19:38