matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;p
młody :) :
pomożecie Napisz równanie okręgu o środku w punkcie s=(−2,5) i stycznego: a)do osi x b)do osi y
18 sty 15:54
Aga:
a) stycznego do osi x r=5 Równanie okręgu (x+2)
2
+(y−5)
2
=5
2
.
18 sty 16:03
młody :) :
thx maleńka
18 sty 16:13